In sfarsit sa lansat Samsung Galaxy S4. Specificatii, pret si cand ajunge in Romania.

March 15, 2013 One Comment

Samsung Galaxy S4

 

        Cel mai dorit telefon al anului, Samsung Galaxy S4, a fost lansat in sfarsit, vineri dimineata la New York.

 

        Samsung Galaxy S4 a fost lansat cu surle si trambite pe 15 martie la New York. Compania din Coreea de Sud a dorit sa faca senzatie la lansarea noului Samsung Galaxy S4 si a pregatit un spectacol grandios, care a implicat dans, muzica si o impresionanta desfasurare de forte. Evenimentul de la Radio City Music Hall a fost un show total dedicat tehnologiei.

        Samsung a lansat un telefon puternic, care are toate sansele sa ajunga vedeta acestui an. Este o lovitura puternica data celor de la Apple: Samsung Galaxy S4 pare OZN pe langa iPhone 5, un telefon cu specificatii  inferioare si care pare invechit. Pe langa HTC One, insa, Galaxy S4 are plusuri, dar si minusuri.

        95% din zvonurile care circulau inainte de lansare s-au materializat, iar specificatiile prezentate pe diverse site-uri din China sunt cele reale. Exista, insa, si cate locuri in care chinezii au gresit.

        Noul telefon va fi disponibil in 155 de tari in aproximativ o luna, deci la sfarsitul luni aprilie, insa pretul nu a fost mentionat pana acum.  Inainte de lansare, zvonurile spuneau, ca acesta ar fi cu pana la 40% mai mare decat la Galaxy S3. Deci Samsung Galaxy S4, ar ajunge sa coste in jur de 600 de euro. Ramane de vazut daca si acest zvon se va adeveri.

        Aspect

        Samsung Galaxy S4 este un pic mai patratos decat modelul precedent, S3 insa noul design ne place mai mult. Poate si datorita faptului ca bezelul, marginile acelea din jurul ecranului, sunt mai subtiri decat la SIII. Telefonul seamana destul de bine si cu Galaxy Note 8.

        La capitolul dimensiuni, Samsung Galaxy S4 are aproximativ aceleasi masuri comparativ cu S3. Este, doar, putin mai subtire si putin mai ingust, insa e ceva mai lung. Samsung Galaxy S4 are dimensiunie: 136,6 x 69,8 x 7,9 mm. El este si un pic mai usor decat modelul precedent, cantarind 130 de grame fata de 133g.

Samsung Galaxy S4

        Carcasa lui Samsung Galaxy S4 este din policarbonat, cu toate ca ne-ar fi placut sa vedem metal sau magneziu. Black Mist si White Frost sunt cele doua versiuni coloristice ale lui Galaxy S4, insa e posibil ca pe parcursul anului sa vedem si modele colorate.

Samsung Galaxy S4

        Samsung Galaxy S4 are un ecran cu diagonala de 5 inci (12,7 centimetri) şi rezoluţie “Full HD” (1920×1080), camera principala  13 megapixeli si camera secundara de 2 megapixeli,2 GB de memorie RAM. In privinta memoriei interne, smartphone-ul vine in variante de 16, 32 sau 64 GB, capacitate care poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie, scrie Mediafax.

        Procesorul difera in functie de regiune, modelul fiind echipat pe piata americana cu un chipset quad-core Qualcomm Snapdragon la frecventa de 1,9 GHz, iar in alte regiuni cu chip-ul Samsung Exynos Octa-core la 1,6 GHz prezentat recent la CES Las Vegas. Chip-ul Octa-core are 8 nuclee fizice de procesare, care funcţioneaza cate 4 in regim redundant – un set de unitaţi de procesare mai performante, cu alte patru mai slabe în rezerva, care pot prelua sarcina pentru reducerea consumului de energie.

Samsung Galaxy S4  este echipat cu o baterie de 2.600 mAh, mai performanta decat cea prezenta pe modelul de anul trecut.

 

MarketOnline

, , , Mobile, Smartphones

Trackbacks For This Post

  1. Deja a aparut prima imagine cu Samsung Galaxy S4 Mini | - 1 year ago

    [...] In sfarsit sa lansat Samsung Galaxy S4. Specificatii, pret si cand ajunge in Romania. [...]

Leave a Reply

WordPress SEO